سفارش تبلیغ
صبا ویژن
جستجو در وب - مر کز آموزش رایانه و وب
[ و شنید مردى دنیا را نکوهش مى‏کند فرمود : ] اى نکوهنده جهان ، فریفته به نیرنگ آن ، به ژاژهایش دلباخته و به نکوهشش پرداخته . فریفته دنیایى و سرزنشش مى‏نمایى ؟ تو بر دنیا دعوى گناه دارى ، یا دنیا باید بر تو دعوى کند که گنهکارى ؟ دنیا کى سرگشته‏ات ساخت و چسان به دام فریبت انداخت ؟ با خفتنگاههاى پدرانت که پوسیدند ؟ یا با خوابگاههاى مادرانت که در خاک آرمیدند ؟ چند کس را با پنجه‏هایت تیمار داشتى ؟ و چند بیمار را با دستهایت در بستر گذاشتى ؟ بهبود آنان را خواهان بودى ، و دردشان را به پزشکان مى‏نمودى . بامدادان ، که دارویت آنان را بهبودى نداد ، و گریه‏ات آنان را سودى . بیمت آنان را فایدتى نبخشید ، و آنچه خواهانش بودى به تو نرسید ، و نه به نیرویت بیمارى از آنان دور گردید . دنیا از او برایت نمونه‏اى پرداخت ، و از هلاکتجاى وى نمودارى ساخت . دنیا خانه راستى است براى کسى که آن را راستگو انگاشت ، و خانه تندرستى است آن را که شناختش و باور داشت ، و خانه بى نیازى است براى کسى که از آن توشه اندوخت ، و خانه پند است براى آن که از آن پند آموخت . مسجد محبان خداست ، و نمازگاه فرشتگان او ، و فرود آمد نگاه وحى خدا و تجارتجاى دوستان او . در آن آمرزش خدا را به دست آوردند و در آنجا بهشت را سود بردند . چه کسى دنیا را نکوهد حالى که بانگ برداشته است که جدا شدنى است ، و فریاد کرده است که ناماندنى است ، گفته است که خود خواهد مرد و از مردمش کسى جان به درنخواهد برد . با محنت خود از محنت براى آنان نمونه ساخت ، و با شادمانى‏اش آنان را به شوق شادمانى انداخت . شامگاه به سلامت گذشت و بامداد با مصیبتى جانگداز برگشت ، تا مشتاق گرداند و بترساند ، و بیم دهد و بپرهیزاند . پس مردمى در بامداد پشیمانى بد گوى او بودند و مردمى روز رستاخیز او را ستودند . دنیا به یادشان آورد ، و یادآور شدند . با آنان سخن گفت و گفته او را راست داشتند . و پندشان داد ، و از پند او بهره برداشتند . [نهج البلاغه]
منوی اصلی

[خـانه]

[شناسنامه]

[پست الکترونیــک]

[ورود به بخش مدیریت]

لوگوی وبلاگ
جستجو در وب - مر کز آموزش رایانه و وب
بایگانی
نوشته های تیر
نوشته های مرداد
موضوعات

لینک و لگوی دوستان

دنیای کامپیوتر
آموزش وبلاگ نویسی
ایران بین
دیکشنری
گلهای جاویدان

نظر سنجی

جستجوی وبلاگ
:جستجو

با سرعتی بی نظیر و باور نکردنی و اعجاب انگیز متن یادداشتهارا کاوایش کنید!

موسیقی وبلاگ
اشتراک در خبرنامه
 
ارتباط با ما
عباس حاتمی مدیریت مارکو

رایانامه

او قات شرعی
زود باش کلیک کن
PersianYahoo Top Sites
لگوی دوستان

تابلوی گفتمان

مارکو | جاوا | آموزشhtml | هک و تروجان | آموزش فرانت پیج | اتاق گفتگو | رجینستری | ترفند های yahoo messenger|وبلاگ faq |ترفند های ویندوز

عنوان متن جستجو در وب پنج شنبه 84 تیر 23 ساعت 7:18 عصر

حال اگر بخواهیم در زمینة یک مطلب خاص در اینترنت یا بهتر است بگوئیم وب به جستجو بپردازیم ، از کجا باید شروع کرد؟


راه حل اول اینست که اگر آدرس یک سایت را می دانید با تایپ آدرس آن سایت در کادر آدرس مرورگر خود به آن سایت وصل شده و اطلاعات موردنظر رادریافت می کنید. بعنوان مثال فرض کنید می خواهید اطلاعاتی در مورد بورسیه دانشگاه http://www.mit.edu می باشد پس با تایپ آدرس این صفحه می توانید به سایت این دانشگاه رفته و اطلاعات موردنظر را بدست آورید.


ولی اگر موضوع موردنظر شما جدید باشد یا کسی در این مورد اطلاعاتی نداشته باشد چه باید کرد. خوشبختانه افراد باهوشی این کار را برای شما ساده کرده و جستجو در انبوهی از اطلاعات موجود در اینترنت را برای شما ممکن ساخته اند.


روشهای جستجو در اینترنت

برای جستجو در وب دو راه وجود دارد: 1- دایرکتوری یا فهرست 2- موتورهای جستجو.


در روش دایرکتوری اطلاعات بر حسب موضوع و زیر موضوع طبقه بندی شده اند ( مانند کتاب اول). شما با محدود کردن جستجوی خود بصورت سلسله مراتبی به اطلاعات دلخواه خود دست پیدا می کنید بدین ترتیب که از یک موضوع کلی شروع کرده و سپس آنرا خاص تر می کنید تا به موضوعی که می خواهید برسید.


بعنوان مثال فرض کنید شما می خواهید در مورد مبدلهای حرارتی اطلاعاتی پیدا کنید. می دانید که مبدلهای حرارتی مربوط به مهندسی مکانیک و مهندسی شیمی می شود. پس ابتدا موضوع مهندسی را انتخاب کرده و در آن زیر شاخه مهندسی مکانیک یا مهندسی شیمی را انتخاب می کنید و در آن زیر شاخه به اطلاعات مورد نظر دست پیدا می کنید.


از آنجایی که مرتب نمودن این فهرستها و شاخه های آن توسط انسان انجام گرفته است، در طول جستجوی خود، با مطالب بی ربط کمتری مواجه می شوید. البته یکی از ضعفهای مهم فهرستها اینست که اطلاعات آنها به روز و کاملاً جدید نمی باشند.


موتور جستجو سایت وبی است که برای جستجو روی اینترنت طراحی شده است، تا به کاربران در جستجوی اطلاعات موردنظر در میان انبوه اطلاعات موجود در شبکه کمک کند.


موتورهای جستجو، از نظر توانایی در جمع آوری اطلاعات و مرتب سازی اتوماتیک آنها با فهرستها تفاوت دارند. نتیجة جستجوی شما بر روی یک موضوع با استفاده از فهرستها در ارتباط با موضوع موردنظر شماست ولی در موتورهای جستجو جوابهای بی ربط زیادی وجود دارد. با این وجود نتیجة جستجو در فهرستها بسیار محدودتر از نتیجة جستجو در موتورهای جستجو است.


در موتور جستجو شما یک کلید واژه را وارد کرده و برنامه جستجو در بانک اطلاعاتی خود به جستجو پرداخته و سایتهای مرتبط با موضوع شما را نمایش خواهد داد.


البته امروزه بیشتر موتورهای جستجو دارای اطلاعات طبقه بندی شده مانند دایرکتوریها می باشند و همچنین اکثر دایرکتوریها قابلیت جستجو مانند موتورهای جستجو را دارند.


کرامات شما ()

مطالب بالا توسط نوشته شده است!

بازدید امروز:609

کل بازدیدها : 27661

آمار وبلاگ :