سفارش تبلیغ
صبا ویژن
چند مطلب در مورد ایمیل یا رایانامه - مر کز آموزش رایانه و وب
[ و او را از ایمان پرسیدند ، فرمود : ] ایمان بر چهار پایه استوار است ، بر شکیبایى ، و یقین و داد و جهاد . و شکیبایى را چهار شاخه است : آرزومند بودن ، و ترسیدن ، و پارسایى و چشم امید داشتن . پس آن که مشتاق بهشت بود ، شهوتها را از دل زدود ، و آن که از دوزخ ترسید ، از آنچه حرام است دورى گزید ، و آن که ناخواهان دنیا بود ، مصیبتها بر وى آسان نمود ، و آن که مرگ را چشم داشت ، در کارهاى نیک پاى پیش گذاشت . و یقین بر چهار شعبه است : بر بینایى زیرکانه ، و دریافت عالمانه و پند گرفتن از گذشت زمان و رفتن به روش پیشینیان . پس آن که زیرکانه دید حکمت بر وى آشکار گردید ، و آن را که حکمت آشکار گردید عبرت آموخت ، و آن که عبرت آموخت چنان است که با پیشینیان زندگى را در نوردید . و عدل بر چهار شعبه است : بر فهمى ژرف نگرنده ، و دانشى پى به حقیقت برنده ، و نیکو داورى فرمودن ، و در بردبارى استوار بودن . پس آن که فهمید به ژرفاى دانش رسید و آنکه به ژرفاى دانش رسید از آبشخور شریعت سیراب گردید ، و آن که بردبار بود ، تقصیر نکرد و میان مردم با نیکنامى زندگى نمود . و جهاد بر چهار شعبه است : به کار نیک وادار نمودن ، و از کار زشت منع فرمودن . و پایدارى در پیکار با دشمنان ، و دشمنى با فاسقان . پس آن که به کار نیک واداشت ، پشت مؤمنان را استوار داشت ، و آن که از کار زشت منع فرمود بینى منافقان را به خاک سود ، و آن که در پیکار با دشمنان پایدار بود ، حقى را که بر گردن دارد ادا نمود ، و آن که با فاسقان دشمن بود و براى خدا به خشم آید ، خدا به خاطر او خشم آورد و روز رستاخیز وى را خشنود نماید . و کفر بر چهار ستون پایدار است : پى وهم رفتن و خصومت کردن و از راه حق به دیگر سو گردیدن و دشمنى ورزیدن . پس آن که پى وهم گرفت به حق بازنگشت ، و آن که از نادانى فراوان ، خصومت ورزید ، از دیدن حق کور گشت ، و آن که از راه حق به دیگر سو شد ، نیکویى را زشت و زشتى را نیکویى دید و مست گمراهى گردید ، و آن که دشمنى ورزید راهها برایش دشوار شد و کارش سخت و برون شو کار ناپایدار . و شک بر چهار شعبه است : در گفتار جدال نمودن و ترسیدن و دو دل بودن ، و تسلیم حادثه‏هاى روزگار گردیدن . پس آن که جدال را عادت خود کرد ، خویش را از تاریکى شبهت برون نیاورد ، و آن که از هر چیز که پیش رویش آمد ترسید ، پیوسته واپس خزید ، و آن که دو دل بود پى شیطان او را بسود ، و آن که به تباهى دنیا و آخرت گردن نهاد هر دو جهانش را به باد داد . [ و پس از این سخن گفتارى بود که از بیم درازى و برون شدن از روش کارى که در این کتاب مقصود است نیاوردیم . ] [نهج البلاغه]
منوی اصلی

[خـانه]

[شناسنامه]

[پست الکترونیــک]

[ورود به بخش مدیریت]

لوگوی وبلاگ
چند مطلب در مورد ایمیل یا رایانامه - مر کز آموزش رایانه و وب
بایگانی
نوشته های تیر
نوشته های مرداد
موضوعات

لینک و لگوی دوستان

دنیای کامپیوتر
آموزش وبلاگ نویسی
ایران بین
دیکشنری
گلهای جاویدان

نظر سنجی

جستجوی وبلاگ
:جستجو

با سرعتی بی نظیر و باور نکردنی و اعجاب انگیز متن یادداشتهارا کاوایش کنید!

موسیقی وبلاگ
اشتراک در خبرنامه
 
ارتباط با ما
عباس حاتمی مدیریت مارکو

رایانامه

او قات شرعی
زود باش کلیک کن
PersianYahoo Top Sites
لگوی دوستان

تابلوی گفتمان

مارکو | جاوا | آموزشhtml | هک و تروجان | آموزش فرانت پیج | اتاق گفتگو | رجینستری | ترفند های yahoo messenger|وبلاگ faq |ترفند های ویندوز

عنوان متن چند مطلب در مورد ایمیل یا رایانامه یکشنبه 84 تیر 19 ساعت 7:49 عصر

Link Extractor یکی از سریعترین برنامه های load صفحات اینترنت و سپس جمع آوری لینکها و آدرسهای ایمیل درون آن میباشد که از یک سایت دلخواه شروع به کار کرده و به صورت بازگشتی(recursive) تا هر چند مرحله ای که تعیین کرده اید به خواندن و سپس جستجوی آدرسهای ایمیل ادامه خواهد داد. Link Extractor در واقع یک روبوت یابنده آدرسهای ایمیل میباشد که بصورت Shareware بوده و در این آدرس میتوانید آنرا download کرده و استفاده کنید. لازم به ذکر است که بیشترین کاربرد این برنامه برای امور بازاریابی و تبلیغات میباشد.

unsolicited email or Spam or junk e-mail :
باید توجه داشت که ارسال ایمیل به تعداد زیاد و به منظور بازاریابی بدون اینکه طرف شخصا خود مشترک دریافت ایمیل شده باشد جرم محسوب میشود و یکی از ملزومات ارسال ایمیل به قصد بازاریابی دادن اجازه به مشترک جهت خذف آدرس ایمیلش از لیست میباشد.(من حدودا سه سال است که هر هفته ایمیلی تحت عنوان "Your university diploma" دریافت میکنم و تنها راه حل خلاصی از دستشان ظاهرا تغییر آدرس ایمیل میباشد! خلاصه اینکه مواظب آدرس ایمیلتان باشید مثلا آدرس ایمیلتان را در هر guestbook ی ننویسید مگر اینکه مطمئن شوید که روبوتها به آن صفحات دسترسی ندارند و یا اینکه آدرس ایمیلتان به هر کس و ناکسی فروخته نخواهد شد.)

اگر در مورد سایتی که بازدید کرده اید مردد هستید و نمی دانید که مثلا با اطلاعات شخصی کسب شده شما از قبیل IP آدرستان، نام و یا آدرس ایمیلتان چگونه برخورد خواهد شد، باید به قسمت Privacy Policy یا Terms of service آن سایت مراجعه کرده و مسئول سایت در آنجا شرح داده است که با اطلاعات کسب شده از شما چه برخوردی خواهد شد و نهایتا در صورت عدم وجود چنین صفحه ای باید انتظار هر چیزی را داشته باشید! (من هم باید هر چه زودتر یک بخش Privacy Policy به این صفحات اضافه کنم ! )

... و نهایتا چند لینک مرتبط با موضوع امروز:

  • Spam FAQ
  • چند طنز خیلی خواندنی در مورد Spam
  • The Coalition Against Unsolicited Commercial Email

  • کرامات شما ()

    مطالب بالا توسط نوشته شده است!

    بازدید امروز:28

    کل بازدیدها : 27751

    آمار وبلاگ :