سفارش تبلیغ
صبا ویژن
نوشته های تیر - مر کز آموزش رایانه و وب
کسی که در خردسالی دانش آموزد، مانند نقش بر سنگ است و کسی که دربزرگسالی دانش آموزد، مانند کسی است که بر آب می نگارد . [پیامبر خدا صلی الله علیه و آله]
منوی اصلی

[خـانه]

[شناسنامه]

[پست الکترونیــک]

[ورود به بخش مدیریت]

لوگوی وبلاگ
نوشته های تیر - مر کز آموزش رایانه و وب
بایگانی
نوشته های تیر
نوشته های مرداد
موضوعات

لینک و لگوی دوستان

دنیای کامپیوتر
آموزش وبلاگ نویسی
ایران بین
دیکشنری
گلهای جاویدان

نظر سنجی

جستجوی وبلاگ
:جستجو

با سرعتی بی نظیر و باور نکردنی و اعجاب انگیز متن یادداشتهارا کاوایش کنید!

موسیقی وبلاگ
اشتراک در خبرنامه
 
ارتباط با ما
عباس حاتمی مدیریت مارکو

رایانامه

او قات شرعی
زود باش کلیک کن
PersianYahoo Top Sites
لگوی دوستان

تابلوی گفتمان

مارکو | جاوا | آموزشhtml | هک و تروجان | آموزش فرانت پیج | اتاق گفتگو | رجینستری | ترفند های yahoo messenger|وبلاگ faq |ترفند های ویندوز

عنوان متن بیل گیتس چهارشنبه 84 تیر 29 ساعت 6:13 عصر

در مورد میزان ثروت بیل گیتس سهامدار اصلی شرکت مایکروسافت صدها مقاله جالب در اینترنت میتوان یافت که شاید اشاره به بعضی از نکات آنها خالی از لطف نباشد:

  • بسته به ارزش روز سهام شرکت مایکروسافت، ثروت بیل کم و زیاد میشود و در حال حاضر حدود 44 میلیارد دلار آمریکا است!(زمانی بیش از 100 میلیارد بود.)
  • 7 سال متوالی است که بیل گیتس ثروتمندترین مرد جهان است.
  • متوسط درآمد بیل از شروع کار شرکتش تا کنون حدود ثانیه ای 300 دلار است.
  • اگر به بیل بگویند که دیگر کار نکن و هر روز 8 ساعت اسکناسهای 1000 دلاری از زمین بردار به ضررش تمام خواهد شد!!( با فرض 4 ثانیه برای برداشتن هر اسکناس)
  • با نرخ رشد فعلی تقریبا 10 سال دیگر بیل تریلیونر خواهد شد و هنگام مرگ حدودا 431 تریلیون دلار خواهد داشت!!(یک تریلیون دلار معادل 800،000،000،000،000 تومان میشود.)
  • شرکت مایکروسافت حدود 50،000 کارمند دارد و تعداد زیادی از بهترین برنامه نویسانش هندی هستند.
    ... برای نکات خواندنی بیشتری در مورد ثروت بیل میتوانید این صفحات (brad و evan) را بخوانید.

    لازم به ذکر است که هر چند که قسمتی از این ثروت هنگفت مربوط به خوش فکری و تیز هوشی بیل گیتس و مدیران شرکت مایکروسافت میباشد، اما قسمت عمده آن به انحصار طلبی، قانون شکنی و رقیب کشی های بی رحمانه شرکت مایکروسافت بر میگردد و این موضوع بارها و بارها در دادگاهای مختلف ثابت شده است.

    ... و اما ما را چه حاصل؟ هیچ! مایکروسافت مدتی است که بزم جدیدی را شروع کرده به نام "تکنولوژی NET." و همین باعث علافی و سردرگمی دهها هزار برنامه نویس Java و دیگر زبانهای کامپیوتری خواهد شد!!!

    *** در طول خواندن این یادداشت توسط شما، 24 میلیون تومان(30،000 دلار ) به ثروت آن فلان فلان که خیرترین مرد جهان نیز هست افزوده شد!!!


  • کرامات شما ()

    عنوان متن جستجو در وب پنج شنبه 84 تیر 23 ساعت 7:18 عصر

    حال اگر بخواهیم در زمینة یک مطلب خاص در اینترنت یا بهتر است بگوئیم وب به جستجو بپردازیم ، از کجا باید شروع کرد؟


    راه حل اول اینست که اگر آدرس یک سایت را می دانید با تایپ آدرس آن سایت در کادر آدرس مرورگر خود به آن سایت وصل شده و اطلاعات موردنظر رادریافت می کنید. بعنوان مثال فرض کنید می خواهید اطلاعاتی در مورد بورسیه دانشگاه http://www.mit.edu می باشد پس با تایپ آدرس این صفحه می توانید به سایت این دانشگاه رفته و اطلاعات موردنظر را بدست آورید.


    ولی اگر موضوع موردنظر شما جدید باشد یا کسی در این مورد اطلاعاتی نداشته باشد چه باید کرد. خوشبختانه افراد باهوشی این کار را برای شما ساده کرده و جستجو در انبوهی از اطلاعات موجود در اینترنت را برای شما ممکن ساخته اند.


    روشهای جستجو در اینترنت

    برای جستجو در وب دو راه وجود دارد: 1- دایرکتوری یا فهرست 2- موتورهای جستجو.


    در روش دایرکتوری اطلاعات بر حسب موضوع و زیر موضوع طبقه بندی شده اند ( مانند کتاب اول). شما با محدود کردن جستجوی خود بصورت سلسله مراتبی به اطلاعات دلخواه خود دست پیدا می کنید بدین ترتیب که از یک موضوع کلی شروع کرده و سپس آنرا خاص تر می کنید تا به موضوعی که می خواهید برسید.


    بعنوان مثال فرض کنید شما می خواهید در مورد مبدلهای حرارتی اطلاعاتی پیدا کنید. می دانید که مبدلهای حرارتی مربوط به مهندسی مکانیک و مهندسی شیمی می شود. پس ابتدا موضوع مهندسی را انتخاب کرده و در آن زیر شاخه مهندسی مکانیک یا مهندسی شیمی را انتخاب می کنید و در آن زیر شاخه به اطلاعات مورد نظر دست پیدا می کنید.


    از آنجایی که مرتب نمودن این فهرستها و شاخه های آن توسط انسان انجام گرفته است، در طول جستجوی خود، با مطالب بی ربط کمتری مواجه می شوید. البته یکی از ضعفهای مهم فهرستها اینست که اطلاعات آنها به روز و کاملاً جدید نمی باشند.


    موتور جستجو سایت وبی است که برای جستجو روی اینترنت طراحی شده است، تا به کاربران در جستجوی اطلاعات موردنظر در میان انبوه اطلاعات موجود در شبکه کمک کند.


    موتورهای جستجو، از نظر توانایی در جمع آوری اطلاعات و مرتب سازی اتوماتیک آنها با فهرستها تفاوت دارند. نتیجة جستجوی شما بر روی یک موضوع با استفاده از فهرستها در ارتباط با موضوع موردنظر شماست ولی در موتورهای جستجو جوابهای بی ربط زیادی وجود دارد. با این وجود نتیجة جستجو در فهرستها بسیار محدودتر از نتیجة جستجو در موتورهای جستجو است.


    در موتور جستجو شما یک کلید واژه را وارد کرده و برنامه جستجو در بانک اطلاعاتی خود به جستجو پرداخته و سایتهای مرتبط با موضوع شما را نمایش خواهد داد.


    البته امروزه بیشتر موتورهای جستجو دارای اطلاعات طبقه بندی شده مانند دایرکتوریها می باشند و همچنین اکثر دایرکتوریها قابلیت جستجو مانند موتورهای جستجو را دارند.


    کرامات شما ()

    عنوان متن چند مطلب در مورد ایمیل یا رایانامه یکشنبه 84 تیر 19 ساعت 7:49 عصر

    Link Extractor یکی از سریعترین برنامه های load صفحات اینترنت و سپس جمع آوری لینکها و آدرسهای ایمیل درون آن میباشد که از یک سایت دلخواه شروع به کار کرده و به صورت بازگشتی(recursive) تا هر چند مرحله ای که تعیین کرده اید به خواندن و سپس جستجوی آدرسهای ایمیل ادامه خواهد داد. Link Extractor در واقع یک روبوت یابنده آدرسهای ایمیل میباشد که بصورت Shareware بوده و در این آدرس میتوانید آنرا download کرده و استفاده کنید. لازم به ذکر است که بیشترین کاربرد این برنامه برای امور بازاریابی و تبلیغات میباشد.

    unsolicited email or Spam or junk e-mail :
    باید توجه داشت که ارسال ایمیل به تعداد زیاد و به منظور بازاریابی بدون اینکه طرف شخصا خود مشترک دریافت ایمیل شده باشد جرم محسوب میشود و یکی از ملزومات ارسال ایمیل به قصد بازاریابی دادن اجازه به مشترک جهت خذف آدرس ایمیلش از لیست میباشد.(من حدودا سه سال است که هر هفته ایمیلی تحت عنوان "Your university diploma" دریافت میکنم و تنها راه حل خلاصی از دستشان ظاهرا تغییر آدرس ایمیل میباشد! خلاصه اینکه مواظب آدرس ایمیلتان باشید مثلا آدرس ایمیلتان را در هر guestbook ی ننویسید مگر اینکه مطمئن شوید که روبوتها به آن صفحات دسترسی ندارند و یا اینکه آدرس ایمیلتان به هر کس و ناکسی فروخته نخواهد شد.)

    اگر در مورد سایتی که بازدید کرده اید مردد هستید و نمی دانید که مثلا با اطلاعات شخصی کسب شده شما از قبیل IP آدرستان، نام و یا آدرس ایمیلتان چگونه برخورد خواهد شد، باید به قسمت Privacy Policy یا Terms of service آن سایت مراجعه کرده و مسئول سایت در آنجا شرح داده است که با اطلاعات کسب شده از شما چه برخوردی خواهد شد و نهایتا در صورت عدم وجود چنین صفحه ای باید انتظار هر چیزی را داشته باشید! (من هم باید هر چه زودتر یک بخش Privacy Policy به این صفحات اضافه کنم ! )

    ... و نهایتا چند لینک مرتبط با موضوع امروز:

  • Spam FAQ
  • چند طنز خیلی خواندنی در مورد Spam
  • The Coalition Against Unsolicited Commercial Email

  • کرامات شما ()

    عنوان متن ثبت دومین یا دامنه یکشنبه 84 تیر 19 ساعت 7:27 عصر

    سایت godaddy.com ارزانترین، پر طرافدارترین و بهترین سایت برای ثبت دومین با انشعابهای مختلف بوده و توصیه میکنم که اگر برای وبلاگتان یا وب سایت شخصیتان میخواهید دومینی ثبت کنید از انشعابهای جدید .name یا .ws استفاده کرده و از .com یا .biz که معرف سایتهای تجاری است اجتناب کنید. توجه داشته باشید که نامهای فارسی بسیار خوب ثبت نشده ای با انشعابهای .name یا .ws میتوان یافت. در ضمن اگر قبلا دومینی را ثبت کرده اید میتوانید حتی قبل از اتمام مدت ثبت آنرا به سایت مذکور انتقال (Transfer) کرده و مثلا سالی 35 دلار به Register.com نپردازید!

    - یکی از سایتهای خوب برای دین اسامی دومین های ثبت شده و احتمالاّ گرفتن ایده برای domain مورد نظرتان سایت domainsurfer.com میباشد. با کمک این سایت مثلاّ لیست کل domain هائی که با حروف iran شروع میشوند را ببینید، جالب است حدود 1000 دومین ثبت شده که البته اکثرشان غیر فعال هستند.(اگر باور ندارید اسامی زیر فلش ماوس هستند.)

    - تاکنون بیش از 31 میلیون domain ثبت شده اند و خدا میداند چند تایشان مال ایرانی ها است.در ضمن به یاد داشته باشید که اگر بیشتر از حدود 9 دلار در سال برای ثبت domain تان میدهید کلاه سرتان رفته است(البته برای org, net و com ها)

    - آیا حدس میزدید که اسامی چون پشگل، قرتی، بربری، عروس،بدهی ، خاطــــــــــــــرات، چائی ، عنکبوت ، باحال ، پنجه طلا ، دایـــــــــــــــه و اسامی فارسی دیگری که خیلی مؤدبانه نیستند، ثبت شده باشند و سایتهایشان هم فعال باشد!!!(همین خاطرات دات کام لعنتی یک ماه پیش ثبت شد! بنابراین از یافتن اسامی خوب فارسی ناامید نشوید.)

    - netfactual.com هم اطلاعات آماری خوبی در مورد domain ثبت شده ارائه میدهد، یادتان باشد برای بعد. در ضمن این سایت هم کلی سؤال و جواب خوب(FAQ) در مورد ثبت domain ها دارد، حتماّ نگاهی بیندازید.


    کرامات شما ()

    عنوان متن چنـــــد نکـــــــتهِ مرورگرها چهارشنبه 84 تیر 15 ساعت 7:56 عصر

    - اگر در جائی هستید که سرعت اینترنت بسیار کند است(مثلاّ ایران) و میخواهید فقط متن صفحات را بخوانید و تصاویر برایتان مهم نیست ، در اینترنت اکسپلورر میتوانید load شدن تصاویر را غیر فعال کرده و بدین ترتیب سرعت load صفحات را بسیار بسیار افزایش دهید، کافی است که در منوی Tools/Internet Options در قسمت Advanced حالت show Pictures را غیر فعال کنید.

    - اگر ایمیلی فارسی دریافت میکنید که قادر به خواندن آن نیستید امکان دارد که مشکل مربوط به نوع encoding یا رمزگذاری ایمیل باشد.برای خوانا شدن کافی است که در اینترنت اکسپلورر در منوی View و سپس Endonig نوع endoing را به Unicode/UTF-8 تغییر دهید.(در مرورگر نت اسکیپ View/Character Set همین کار را انجام میدهد.)

    - در اینترنت اکسپلورر یک راه سریع برای تایپ یک سایت دات کام (com.) تایپ فقط نام سایت و سپس Ctrl+Enter است. (دیگر نیازی به تلیپ "http://www" و "com." نیست!)

    - در اینترنت اکسپلورر وظیفه Auto Complete ذخیره اطلاعات و کلمات وارد شده در فرمها میباشد.اگر که میخواهید اطلاعات تایپ و ذخیره شده قبلی را پاک کنید کافی است که در منوی Tools/Internet Options در قسمت Content و سپس Auto Complete عمل Clear Forms را انجام دهید.

    - برای پاک کردن History یا سابقه سایتهائی که ویزیت کرده اید ، در اینترنت اکسپلورر در منوی Tools/Internet Options باید Clear History کنید.

    - اگر معتقد به "یاد گیری ماهیگیری" هستید تا "یادگیری ماهی خوردن" ، این سایت و مخصوصاّ این قسمتش بسیاری از سؤالهای شما را در مورد اینترنت اکسپلورر جواب خواهد داد.


    کرامات شما ()

    مطالب بالا توسط نوشته شده است!

    بازدید امروز:1

    کل بازدیدها : 24104

    آمار وبلاگ :